Verkkotunnuksen eli domainin valinta

” Verkkotunnuksen eli domainin miettiminen on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun uutta blogia, yrityksen kotisivua tai vaikka vaan kaverin kotisivua ollaan julkaisemassa.” (Art of Seo 2007)

Verkkotunnuksen valinta voi olla hyvin pulmallinen, koska lähes kaikki sanat ja lyhenteet on käytetty verkkotunnuksiin. Poikkeuksen tekevät organisaatioiden ja tavamerkkien nimet, koska nämä ovat suojattu lailla ja säädöksillä.Ei kannata kuitenkaan vaipua epätoivoon sillä hyviä fi-päätteisiä domaineja löytyy, kunhan jaksaa nähdä hieman vaivaa.

” Verkkotunnuksen eli domainin miettiminen on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun uutta blogia, yrityksen kotisivua tai vaikka vaan kaverin kotisivua ollaan julkaisemassa.” (Art of Seo 2007)

Verkkotunnuksen valinta voi olla hyvin pulmallinen, koska lähes kaikki sanat ja lyhenteet on käytetty verkkotunnuksiin. Poikkeuksen tekevät organisaatioiden ja tavamerkkien nimet, koska nämä ovat suojattu lailla ja säädöksillä.Ei kannata kuitenkaan vaipua epätoivoon sillä hyviä fi-päätteisiä domaineja löytyy, kunhan vaan jaksaa nähdä hieman vaivaa. 

Jatka lukemista ”Verkkotunnuksen eli domainin valinta”

Yrittäjä | Älä maksa turhista hakemistopalveluista

Nykypäivänä puhelimyyjät tyrkyttävät yrittäjille erilaisilla hakemistopalveluilla. Myyntiargumentina on usein lisääntyvä verkkonäkyvyys ja sivuston kävijämäärän kasvu.

Lähes pääsääntöisesti tälläiset hakemistopalvelut ovat turhia ja niistää syntyy turhia kuluja yrityksille. Nyrkkisäännöksi kannattaa ottaa, että hakemistoihin kannattaa lisätä vain ilmaiset tiedot ja ilmaiset linkit.

Jatka lukemista ”Yrittäjä | Älä maksa turhista hakemistopalveluista”

Kotisivun valmistajalta vaadittava laadukasta lähdekoodia

Monet yritykset valmistavat kotisivuja, joiden koodien on sekavaa ja huonoa.  Tämä johtuu usein siitä, että asiakas ei osaa vaatia sivuston valmistavalta yritykseltä kelvollista koodia. Tämä johtaa usein sellaisiin tilanteisiin, että asiakas saa näyttävät kotisivut, muttaa niiden taustalla oleva lähdekoodi on puutteellista.

Jatka lukemista ”Kotisivun valmistajalta vaadittava laadukasta lähdekoodia”