Henkilöt

Jussi Tuominen

Jussi on työskennellyt kotisivujen ja verkkokauppojen parissa jo useamman vuoden ajan. Jussi aloitti liiketoiminnan verkkosivujen ja sähköisen markkinoinnin parissa ja perusti Bittipaja.fi -yrityksen 2009. Vuosien varrella Jussi on tehnyt kymmeniä verkkosivustoja ja sen tyytyväinen asiakaskunta on kasvanut vakaasti.

Jussi on koulutukseltaan Kauppatieteiden maisteri pääaineena logistiikka ja sivuaineena yrittäjyys. Hän on suorittanut myös verkkoviestinnän ammattitutkinnon sekä tradenomi tutkinnon.

Jussi erikoisosaamista on kyky asiakasyrityksen toiminnan kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen ja sen vaikutusten arviointi sähköiseen liiketoimintaan.  Lisäksi hänen erikoisosamiseensa kuuluvat WordPress-koulutukset ja työpajat erilaisille yrityksille ja yhteisöille.

Jussi Tuominen
Jussi Tuominen

Digimarkkinoija  Jouni Pilto  ­­

Jouni Pilto
Jouni Pilto

Jouni on kokenut sisällöntuottaja, jolla on vahva, monipuolinen kokemus viestintäalan töistä. Hänen osaamistaan Bittipajassa edustavat laadukkaat markkinointiviestinnän palvelut yrityksille. Asiakkaana saat huolella kirjoitetut tekstit, upeat valokuvat ja videot. Jouni tuottaa myös sosiaalisen median palveluita.

Jounin Kotisivu

WordPress asiantuntija Tuomas Parviainen

Tuomas on aloittanut WordPressin parissa vuonna 2006. WordPress valikoitui sisällöhallintajärjestelmäksi sen käytön helppoudella. Sitä oli helpoin alkaa muokata omiin tarpeisiinsa, modata. WordPressin suurimpia vahvuuksia ovat sen tarjoama ohjelmointirajapinta ja laaja kehittäjäyhteisö.

Tuomas Parviainen.com

Tuomas Parviainen
Tuomas Parviainen

WordPress ja Mycashflow asiantuntija Petri Ikonen

Vuosien aikana kymmenittäin sekä WordPressin että MyCashflowin avulla toimivia nettisivustoja toteuttanut Petri on kiinnostunut edellä mainittujen lisäksi sellaisista lyhenteistä kuin HTML, CSS, JS, PHP ja SEO. Petri haluaa tehdä nettisivuja, jotka ovat ensisijaisesti käyttäjäystävällisiä, mutta myös sellaisia, joista hakukoneetkin tykkäävät.

Petri Ikonen

Petrin kotisivu