Kunnon hakukoneoptimointi maksaa

Jos yritys tai yrittäjä haluaa tosisaan panostaa hakukoneoptimointiin, kannattaa se ostaa amattilaiselta. Tosissaan panostuksella tarkoitan sitä, että hakukoneoptimointiin voi panostaa esimerkiksi 4000-5000 euroa.

Suomen parhaat hakukoneoptimoinnin ammatilaiset, löytyy Googlettamalla ” Hakukoneoptimointi”.  Suomen tunnetuimpia hakukoneoptimointi yrityksiä ovatkin Tulos ja Estime, jotkä löytyvät luonnollisesti myös tällä tavalla.

Yrittäjä ei halua panostaa hakukoneoptimointiin 4000-5000 euroa

Harva yrittäjä ei ole valmis panostamaan isoja summia hakukoneoptimointiin. Hakukoneoptimoinnin perusasit voikin tehdä itse tai jättää yrittäjälle, joka taitaa homman. Perus hakukoneoptimointi ei maksa 5000 euroa vaan se maksaa esimerkiksi 800 euroa, ja tällä voi odottaa paikallisesti ja tuotekohtaisesti hyviä tuloksia. Varsinkin Niche markkinoilla toimivat yritykset voivat saadaa merkittäviä kilpailuetuja pienimuotoisesta hakukoneoptimoinnista.

Verkkosivuston taso ja tekninen toteutus ratkaisee hakukoneoptimoinnin onnistumisen

Oli sitten kyseessä Tulos Oy:n tekemä 10000 euron hakukoneoptimointi termille ” Mainostoimisto Rauma ” tai meidän Raumalaisen hakukoneoptimointi yrityksen tekemä  hakukoneoptimointi niin yrityksen verkkosivun tekniikan pitää olla sellainen, että se mahdollistaa sen hakukone optimoinnin. Huonosti koodattu tai puutteelista julkaisujärjestelmää käyttävä sivustoa on mahdotonta optimoida. Edes pienen prusjuttujen tekeminen on usein mahdotonta.

 

Hakukoneoptimointi on monen tekijän summa
Hakukoneoptimointi on monen tekijän summa